fbpx

Oktatói profilok

Ismerd meg Csapatunkat!

Szánj időt a belső csendre!

Sulyok Brigitta

PozícióHangmasszőr specialista
Mottóm
„A legnagyobb csodák a legnagyobb csendben történnek.” (Wilhelm Raabe)
Amivel foglalkozom
Hangmasszázs 100%
 Csoportjaim

Sulyok Brigitta, (végzettségeimet tekintve audiológus és hallásakusztikus, szociálpedagógus – SNI) hangmasszőr-specialista vagyok.

Hogy mit jelent pontosan, hogy hangmasszőr-specialista? A Peter Hess® hangmasszázzsal, érintésmentes masszázzsal segítek az embereknek, fiataloknak és időseknek egyaránt. Segítek ellazulni, megszabadulni a stressztől, a mindennapi gondoktól, és ezzel együtt megannyi egészségügyi problémától is – mint például a magas vérnyomás, vagy a terméketlenség.

A hangmasszázs pozitív hatásait saját magamon tapasztaltam meg először; kisiskolás korom óta versenyszerűen asztaliteniszeztem és ezzel párhuzamosan szinte folyamatosan derékbántalmakkal küzdöttem, mígnem végül a húszas éveim végére a műtőasztalra kerültem; ezt követően a derékfájdalmam megszűnt ugyan, de a bal lábamba sugárzó szörnyű fájdalom továbbra is megkeserítette a mindennapjaimat. Ennek okán sok orvost és természetgyógyászt végigjártam, rengeteg alternatív módszert kipróbáltam, mire rábukkantam erre a különleges, hangtálas módszerre.

Az első pillanattól kezdve magával ragadott a hangtálak különleges, megnyugtató hangja, és az a bizsergő érzés, amikor az általa keltett rezgések finoman végigjárják testemet. Hamarosan észrevettem, hogy alkalomról-alkalomra mind testileg, mind lelkileg egyre jobban érzem magam, mígnem a sugárzó fájdalom és egyéb tüneteim is elmúltak. Ekkor titkon éreztem, hogy szívem és lelkem mélyen lehorgonyzott a hangok ezen területén.

Szeretném másoknak is átadni a hangmasszázs és hangfürdő során keltett hangélmény iránti lelkesedésemet és az ebből fakadó pozitív, vitalizáló és egyben pihentető testérzetet, melynek során testünk ellazul, elménk tisztul és lelkünk szeretettel töltődik. A rezgések által keltett testérzet és hangélmény során oldódnak mindennapi feszültségeink, elfeledkezhetünk problémáinkról és negatív érzéseinkről. Az a benyomásunk lehet hangmasszázs és hangfürdő során, hogy megáll az idő, megszűnik a tér, és harmonikus, meleg, bizsergő érzés vesz körül. Utána kipihentnek, fittnek és frissebbnek érezzük magunkat.

A mai mozgalmas, stresszel teli világunkban testünk és lelkünk egyre jobban vágyik figyelemre és gondoskodásra; ebben szeretnélek támogatni.

A Peter Hess® módszerrel kapcsolatos bővebb információkért látogass el az alábbi oldalra: https://hangenergia.hu/peter-hess-modszer/