fbpx

Kezelések

Thai masszázs

A thai masszázs több száz éves hagyományokon alapuló, ősi, távol-keleti masszázs.
A thai masszázs rendszer középpontjában az áramló életenergia fő vonalai állna, a masszőr ezeket a vonalak stimulálja,  nyomást gyakorolva rájuk felszabadítja az energia akadályokat, serkenti az energiaáramlást és elősegíti az egyensúly helyreállítását.

A masszázs a földön elhelyezett matracon történik,  Ez egy száraz (olaj vagy bármilyen más vivő anyag nélküli) kezelés, ahol vendég teljesen fel van öltözve és  a masszőr ruhán keresztül dolgozik. A masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerén kívül az alkarját, könyökét,  térdét,  és akár a talpát, lábujját  is használhatja a kezelés típusától függően.

Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van,  állandó testi kontaktus van a masszőr és a vendég  között,. A kezelés egy  ritmikus táncszerű mozgás, ami közben  a masszőr  akupresszúrát, gyengéd csavarásokat, nyújtásokat is alkalmaz.

A thai masszázs kezelés enyhíti fáradtságot, csillapítja fájdalmát, serkenti és nyugtatja a lelket és a testet.Javítja a nyirokkeringést és a vérkeringést, elősegítve a szervezet méregtelenítését. Stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket,  oldja az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növeli a test rugalmasságát.

Kérjük, oszd meg velünk véleményed