fbpx

Kezelések

Hangmasszázs

Mi is az a Peter Hess® hangmasszázs?

Egy igazán különleges, relaxáló, gyógyító élmény, amit érintés nélküli masszázsnak is szoktak hívni.
Hasonlóan ellazít, mint a klasszikus értelemben vett masszírozás, de nem kell hozzá levetkőznöd, nem kenem be olajjal a bőröd, és nem érek hozzád közvetlenül, így azoknak is jó lehet, akiket ezek zavarnak.
A Peter Hess® hangmasszázs során különböző méretű és összetételű terápiás hangtálakat helyezek ruhával fedett tested egyes pontjaira meghatározott sorrendben, és ahogy ezeket lágyan megszólaltatom, a hangtálak rezgésbe jönnek, és ezek a rezgések végighullámzanak az egész
testeden. Sejtről-sejtre átjárják minden egyes porcikádat és szervedet. Olyan ez, mint amikor kavicsot dobsz a tóba, és kis gyűrűket képez; mivel tested 70-80%-a vízből áll, a hullámok ugyanúgy gyűrűznek végig rajtad. Ez olyan, mintha külön-külön minden egyes sejtedet megmasszíroznám.

A rezgések, és az ezzel járó kellemes, felhangokban gazdag hanghatás együtt hihetetlen módon képes ellazítani, relaxált, az alvás és az ébrenlét határán lévő állapotba ringatni, ezáltal remek stresszoldó módszer. A rendszeres hangmasszázs bizonyítottan jótékony hatással van számos, stressz által okozott betegségre, egészségügyi problémára és tünetegyüttesre, mint például:

  • a magas vérnyomás
  • derék-, nyak-, hátfájdalmak
  • keringési zavarok
  • tanulási nehézségek
  • dekoncentráltság, szétszórtság
  • idegesség, feszültség.

Erősíti az immunrendszert, segít fókuszálni, javítja a kreativitást, és kiegyensúlyozottabbá tesz.
Jótékony hatással van továbbá a termékenységre is, hiszen vérbőséget okoz, javítja a méh vérellátását, ezáltal segíti a sejt beágyazódását.

„Mit kell viselnem, ha ki szeretném próbálni a Peter Hess hangmasszázst?”
― teszik fel sokan a kérdést az első alkalom előtt. A hagyományos masszázzsal ellentétben itt nem kell majd levetkőznöd, ezért fontos, hogy kényelmes, puha pamut ruhát viselj, lehetőleg melegítőt, vagy laza pólót, pulóvert, nem túl szoros leggingset. A vastag, merev anyagok, illetve túl szűk ruhadarabok kényelmetlenek lehetnek, és a rezgést, valamint a vérkeringést is akadályozzák.
A hangmasszázs során neked csak feküdnöd kell majd, semmilyen fizikai aktivitásra nem kell készülnöd. Mivel teljesen ellazulsz majd, és alvásközeli állapotba kerülhetsz, lecsökkenhet a testhőmérsékleted, érdemes hosszúnadrágot, zoknit is viselni, hogy ne fázz majd.
Gyere abban, amiben csak szeretnél, és a masszázs előtt, illetve után átöltözhetsz majd nálam.

Rapid hangoló – Finomhangolás a testnek

Kezelés hossza: kb. 35-40 perc (teljes jelenléted időtartama: maximum 60 perc, mely tartalmazza a kezelést megelőző rövid, személyes konzultációt)

Kezelt terület: a kezelés hason fekvésben, kényelmes memóriahabos matracon történik és a test hátsó részét (talpak, hát közepe, keresztcsont, fenék, lapocka-, vállak területe) szólaltatom meg a Peter Hess® terápiás hangtálakkal.

Első alkalom: 17.000,- Ft

További alkalmak: 15.000,- Ft

Balance – Test-, és lélekhangolás (igény szerint segítő beszélgetéssel)

Kezelés hossza: kb. 55-60 perc (teljes jelenléted időtartama: maximum 120 perc, mely tartalmazza a kezelést megelőző személyes konzultációt, majd közösen meghatározzuk a kezelés célját).

Ennek kapcsán – a már jól ismert módon – két lehetőség közül választhatsz:

1. Személyre szabott hangmasszázst kérsz stresszoldás, töltődés, elcsendesedés, fájdalomcsillapítás céljából

2. Az előbb felsoroltak mellett segítő beszélgetés keretein belül egy kicsit mélyebbre ásunk testileg és lelkileg egyaránt, és a hangtálak hangjainak (jelzéseinek) mentén feltárunk esetleges – mélyebbre ásott, vagy akár nem tudatosan megfogalmazott, eddig fel nem ismert – elhangolódásokat, lehetséges egészségügyi problémákat.

Első alkalom: 25.000,- Ft

További alkalmak: 22.000,- Ft

Ellenjavallatok:

–              várandósság első 12 hete

–              daganatos megbetegedések

–              epilepszia, vagy az arra való hajlam

–              beépített szívritmus szabályozó készülék

–              akut gyulladásos folyamatok a testben

–              műtét utáni 6 hét

–              láz, lázas állapotok

–              menstruáció alatt

Epekő, vesekő, fém protézis, műtéti hegek, törések, mélyvénás trombózis esetén a kezelés előtt kérlek tájékoztasd a hangmasszőr specialistát.

Sulyok Brigitta

Tel: 06203163136

E-mail: [email protected]