fbpx

Oktatói profilok

Ismerd meg Csapatunkat!

"Ne hallgass arra, hogy mások szerint milyennek kéne lenned. Mindig a belső hangra figyelj, arra, hogy te milyen szeretnél lenni." Osho

Karsai Linda

PozícióPower flow jóga oktató
Amióta jógázom2005
Mottóm
“ Senki, semmilyen körülmények között nem veheti el tőlünk a szabadságot, hogy megválasszuk hozzáállásunkat a körülöttünk és velünk történő dolgokkal szemben.” (Farkas Martin)
Amivel foglalkozom
Power flow 100%
Life&art coach 80%
Szivárványmasszázs 80%
 Csoportjaim

A sport, a mozgás gyermekkorom óta fontos része az életemnek: atletizáltam, úsztam, kézilabdáztam. A versenyszerű sportot tulajdonképpen a tanulás és a munka miatt hagytam abba, mert egyszerűen nem fért bele minden napi 24 órába.

Akkor a diplomáim (jogász-közgazdász) megszerzését és a karrieremet találtam a legfontosabbnak és a sport csak a második lett a sorban.

Idővel ez a sorrend átalakult kicsit.

Ma elsősorban 3 gyönyörű gyermek édesanyja vagyok.

Harmadik gyermekem születését követően hoztam meg életem egyik legnehezebb, de legjobb döntését, amikor úgy döntöttem, hogy nem áldozom fel a velük töltött időt és nem ugrok vissza a multicégek taposómalmába.

A jógával kb. 12 évvel ezelőtt találkoztam először. Egy elég szigorú, zárt közösségben kezdtem el gyakorolni és bár magát a jógázást nagyon élveztem, de nehezen tudtam azonosulni a számomra túlságosan fegyelmezett, tradicionális rendszerével. Mivel sokáig nem sikerült megtalálnom azt a stílust, amely igazán közel áll hozzám leginkább otthon gyakoroltam, amely a futás és úszás mellett tökéletes kiegészítő mozgásforma volt számomra.

3 évvel ezelőtt találtam rá a Barkan Method Hot Yoga stúdióra, amely azóta is közel áll a szívemhez, ha csak tehetem hot jógázom.

Aztán egyszer csak azon vettem észre magam, hogy ott vagyok a Power Flow jógaoktató képzésen és miután sikeresen lediplomáztam minden vágyam az, hogy mindenkihez el tudjam juttatni azt a felszabadultságot, optimizmust és kiegyensúlyozottságot, amit számomra ez az irányzat képvisel.

Rendkívül hálás vagyok a sorsnak, hogy egy olyat utat járhatok, amelynek minden egyes percét élvezem!