fbpx

Oktatói profilok

Ismerd meg Csapatunkat!

Hiszem, hogy mindenki képes változni, ha akar!

Bayer Péter

Pozíciólife- és business coach, teamcoach, tréner, szervezetfejlesztő
Amivel foglalkozom
Life- és business coach 100%
 Csoportjaim

Gyermekként sok mindenről fantáziáltam: vadászpilóta, autóversenyző vagy bajnok sportoló leszek. A masinák nem érdekeltek túlságosan, de a mozgás mindig is az életem fontos része volt (van, lesz). A taekwondo-t 19 évesen, a kickbox-ot csak 31 évesen kezdtem el.

8 évesen sikerről, dobogóról, magyar himnuszról álmodoztam. Ezt az élményt megélni a dobogó tetején a magyar himnuszt hallgatva … leírhatatlan.

A célok/álmok elérése nagy élmény, de kivételes érzés, amikor leülsz és tisztázod az utat, amin végigmentél. Rájössz, hogy az volt az igazi élmény. Tisztázod, hogy kik támogattak, kik motiváltak, kik inspiráltak, kik tanítottak? Mikor, milyen döntést hoztál? Miről mondtál le azért, hogy elérd? Milyen félelmeid voltak, vannak? Hálás vagy minden támogatásnak, de az út a Tied! Csak a Tied. A Te döntéseid adják az alapot az úthoz és Te mész végig. Ehhez bízni, hinni, kitartani, állhatatosan küzdeni kell. Akarat és kitartás.

Az egyéni élményeken viszont messze túlmutat, mikor másokat tudtam/tudok segíteni, hogy szintén elérjék a céljaikat. Mindegy, hogy milyen meccsről van szó, sportról vagy a munkában jutaléktábláról vagy megtenni egy nagy lépést.

Rengeteg motivációs hanganyagot hallgattam, rengeteg könyvet olvastam, sok emberrel beszélgettem (és teszem folyamatosan, csak másképp). Válaszokat kerestem és kaptam. De valami hiányzott. Azok nem az én válaszaim voltak.

A coaching tudatosságot és felismeréseket hozott: sokkal több megfelelő kérdésre van szükségem és nem mások válaszaira, mert azok nem az én válaszaim. De milyen kérdéseket tegyek fel? Hol tartok most? Mit szeretnék pontosan? Milyen erőforrásaim, milyen lehetőségeim vannak? Hogyan inspiráljak másokat? Hogyan segítsek másokat csapatként együttműködni? stb, stb …