fbpx

Oktatói profilok

Ismerd meg Csapatunkat!

Hiszem, hogy mindenki képes változni, ha akar!

Bayer Péter

Pozíciójóga oktató, life- és business coach, teamcoach, tréner, szervezetfejlesztő
Amióta jógázom2016
Amivel foglalkozom
Life- és business coach 100%
Hatha jóga 100%
Hot yoga 80%
 Csoportjaim

Mindig is sokat mozogtam, sportoltam. Ha éppen nem volt valamilyen edzés, akkor is kimentem futni, középiskolás koromban önszorgalomból jártam minden nap a közeli uszodába. Szeretem a mozgást, a sportokat.

Gyermekként sok mindenről fantáziáltam: vadászpilóta, autóversenyző vagy bajnok sportoló leszek. A masinák nem érdekeltek túlságosan, de a mozgás mindig is az életem fontos része volt (van, lesz). A taekwondo-t 19 évesen, a kickbox-ot 31 évesen kezdtem el.

8 évesen sikerről, dobogóról, magyar himnuszról álmodoztam. Ezt az élményt megélni a dobogó tetején a magyar himnuszt hallgatva … leírhatatlan. Ezt az eredményt taekwondo és kickbox sportokban értem el. Sokszoros magyar bajnok, sokszoros európa és világkupa bajnok és többszörös európa bajnoki érmes és európa bajnok is vagyok.

Főállás és versenyekre való készülés mellett sportedzőként is működöm. Hosszú évekig voltam edzője, majd vezető edzője (gyermek és felnőtt csoportok) az ország egyik legeredményesebb taekwondo klubjának.

A sok edzés és verseny mellett úgy éreztem (testileg és lelkileg), hogy szükségem van valami nyugodt és regeneráló mozgásra. Komoly testi tünetek is jelezték, hogy valamit változtatnom kell! Volt korábban nyaki és és ágyéki pockorongsérvem, de nem tudtam normálisan rendbe tenni, volt motoros balesetem, melyben komolyan sérült a jobb lábszár, elkopott a bal csípőm, szétmentek a térdeim és jó esetben 10-20 percet követően már ki is tudtam mászni az ágyból reggelente.

Korábban is vonzott a jóga, de végül csak 2016-ban mentem le először jógázni. Gyorsan kiderült, hogy gyógytornára is szükségem lesz. Szorgalmasan és állhatatosan gyakoroltam és mostanra sokkal jobban vagyok. Érzem a folyamatos javulást, ‘gyógyulást’. Testileg és lelkileg is segített.

A lelkesedésem annyira vitt, hogy elvégeztem a Mandala – Hatha Jóga képzést. Szeretném is majd folytatni … főleg a haladó képzés, a gerincjóga és a mobility érdekel. Szeretem a dinamikus órákat, ahol kellemesen elfáradok, de a legnagyobb kihívást számomra a nyújtás jelenti. 😉 4 éve gyakorlom a Barkan sorozatot, ami szintén nagy kedvencem lett.

Kedvenc óráim: hatha, hatha flow, gerinc, mobility, hot és warm jóga.