fbpx

Oktatói profilok

Ismerd meg Csapatunkat!

„Mikor elengedem, aki vagyok, azzá válok, ami lehetnék.” (Lao-ce)

Schelz Teodóra

Pozíciójóga oktató
Amióta jógázom2007
Mottóm
„Elég csak nyitott lélekkel figyelni a világra. Befelé meg elcsöndesedni. Mindenki remélheti, megérkeznek a válaszok.” (Schäffer Erzsébet)
Amivel foglalkozom
Hatha jóga 100%
Hatha flow 100%
Yin 80%
Női jóga 60%
 Csoportjaim

Csodálattal nézem azokat, akik nap mint nap azért tesznek, hogy – átadva tudásukat – másoknak segítsenek. Ezt a példát követve szeretnék én is hozzájárulni, hogy minél több ember váljon egészségesebbé testileg és lelkileg. Számomra ehhez a jóga egy tökéletes csatorna, mert a mozgás az a tevékenység, amiben leginkább otthon érzem magam, és a jóga holisztikus szemlélete megadja hozzá azt a plusz mélységet, amit kerestem.

A jógával 2007-ben találkoztam először, de eleinte csak testedzésként tekintettem rá, és hol többet, hol kevesebbet gyakoroltam. Időnek kellett eltelnie, mire kezdtem felismerni a jóga mélyebb rétegeit. A jóga akkor talált rám igazán, amikor egy lelki krízisbe kerülve elkezdtem keresni a választ arra, hogyan lehetne egy tartósan őszinte, harmonikus életet kialakítani. A jóga azóta is segít az önfejlesztésben, önelfogadásban, és támogat, hogy egyre nyitottabbá, tudatosabbá, energikusabbá váljak.

Az óráimon szeretném megosztani Veled a jóga pozitív hatásait, és örömmel tölt el, ha kapcsolódhatunk a testi-lelki fejlődésben, bárhol is járjunk az úton.