fbpx

Oktatói profilok

Ismerd meg Csapatunkat!

Nálam az egészségmegőrzés mindig felülírja a sportteljesítményt!

MacPherson Éva

Pozíciótermészetgyógyász, funkcionális táplálkozási tanácsadó
Amióta jógázom2006
Amivel foglalkozom
táplálkozási és életviteli tanácsadás 100%
egészségfejlesztés 90%
természetes sportteljesítmény növelés 90%
 Csoportjaim

Sokáig rejtély volt számomra, hogy miért potyogtak a könnyeim, ha megláttam az utcán egy szirénázó mentőautót. Miután az élet és a saját egészségem egy éles szakmaváltásra késztetett, és szállodaipari közgazdászból természetgyógyász lettem, megértettem, hogy így tudok segíteni az embereknek.

7 éves korom óta futok rendszeresen, és indulok amatőr futóversenyeken, ma már főként terepen. Más sportágakban is aktív vagyok hobbi szinten, mint például a golf, lovaglás, jóga, és a crossfit.

2006-ban az ETI-ben szakvizsgáztam természetgyógyászként fitoterápiából, később pedig Németországban tanultam táplálkozásterápiát, és természetes gyógymódokat, itthon 2011-ben francia aromaterápiát a Panarom Aromaterapeuta Intézetében. 2018-ban alkalmazott táplálkozás- és élelmiszertudományi szakismeretekből tettem vizsgát.

Fitoterapeutaként és funkcionális táplálkozási tanácsadóként a terápiás munkámban jellemzően futókkal, és más állóképességi sportolókkal dolgozom együtt. Célom az egészség fejlesztésén – helyreállításán keresztül a teljesítmény növelése. Munkám során a test, a lélek, a tudat és tudatalatti, és a szellem egységét tartom a legfontosabbnak, ezért dolgozom együtt szívesen más szakemberekkel, és terapeutákkal is.

Nálam az egészségmegőrzés mindig felülírja a sportteljesítményt!

MacPherson Éva
természetgyógyász, okl. fitoterapeuta
funkcionális táplálkozási tanácsadó
Telefon: +36 70 592 3515

Első alkalom: 15 000 Ft

További alkalmak: 12 000 Ft