fbpx

Oktatói profilok

Ismerd meg Csapatunkat!

I’m not perfect, but I’m always myself.

Horváth-Dömöcsök Viki

Pozíciójóga oktató
Amióta jógázom2014
Mottóm
„Aki nem figyel, hallani sem fog.” George R. R. Martin Trónok Harca
Amivel foglalkozom
Hatha flow 100%
Hatha jóga 100%
Gyerekjóga 60%
Astanga jóga 60%
 Csoportjaim

Gyermekkorom óta sokat mozgok, mert rengeteg energiám van és csak így érzem jól magam a bőrömben. Jógázni 2007-ben kismamaként kezdtem el, majd 2014-ben, harmadik kislányunk születését követően igyekeztem heti rendszerességgel látogatni a BARKAN Jógastúdió HOT óráit. A szándékom az volt, hogy újra mozgást vigyek az életembe, a futást nagyon jól kiegészítette és mindig is nagyon szerettem a meleget. Először csak edzésnek indult, majd rájöttem, hogy a jóga sokkal több annál. Nyújtás mellett erősítette, átmozgatta és rugalmassá tette a testemet, javított a testtartásomon, oldotta a stresszt ha szükség volt rá és megnyugtatta az elmémet. Észrevétlenül kezdődött el egy belső utazás, folyamatos fejlődés, ami ma is tart.

Több éves aktív gyakorlást követően, fogalmazódott meg bennem, hogy jógaoktató szeretnék lenni, ezért 2019-ben elvégeztem egy hatha tanfolyamot, majd 2020-ban a Mandala astanga & gyermekjóga oktató képzésén vettem részt, hogy megfelelő alapokkal a felnőttek mellett nekik is átadhassam majd mindazt, amit számomra a jóga jelent. Belső harmóniát, nyitottságot, kreativitást, de legfőképpen dinamikus áramlást a jelenben.

A flow stílus áll hozzám legközelebb, így a Mandala flow továbbképzésén is részt vettem 2021 tavaszán, negyedik kislányunk születését követően. Nagy élmény volt megtapasztalni a mindennapos gyakorláshoz való visszatérés során észlelt pozitív változásokat. Mindig törekszem a változatosságra, a kreativitás, bizonyos keretek között zajló improvizáció és a tudatos jelenlét megélése vezérel. Hiszem, hogy anyaként is lehetünk magabiztosak, kiegyensúlyozottak, energikusak és szükséges időt szánnunk magunkra. Testi, lelki fejlődésünkre.

Örömmel tölt el, hogy a BARKAN Jógastúdióban oktathatok. Ott, ahol minden elkezdődött.

Sok szeretettel várlak Téged az órámon,

Namaste!