fbpx

Oktatói profilok

Ismerd meg Csapatunkat!

Vannak emberek, akik akarják, hogy megtörténjen, vannak, akik szeretnék, hogy megtörténjen, mások megteszik!” (Michael Jordan)

Gárdosi Kriszti

PozícióBodyart oktató
Amióta jógázom2012
Telefon703634030
Mottóm
Célom, hogy átadhassam az embereknek tudatosságot, az önmagunkra figyelést és a pozitív energiát, amit a bodyART nyújt, és megtanítsam vendégeimnek átlépni a saját határaikat.
Amivel foglalkozom
Bodyart 100%
 Csoportjaim

Gárdosi Kriszti vagyok, bodyART és deepWORK oktató, gerinc és stretching tréner.

A sport és a mozgás mindig fontos része volt az életemnek, de inkább a hobbi és a kikapcsolódás része volt. Egészen 7 évvel ezelőttig, amikor részt vettem életem első bodyART óráján. Nagy hatással volt rám ez a sport: a légzés folyamatos áramlása, a könnyednek tűnő, ám nagyon kemény gyakorlatok és saját határaim feszegetése, átlépése. A bodyART nagy szerelmem lett, és elhatároztam, hogy ezzel szeretnék foglalk

ozni, és minél több emberrel megismertetni ezt a mozgásformát.

Közgazdászként több nagy vállalatnál is dolgoztam, és saját bőrömön is tapasztaltam, milyen a stresszes életmód,  a rengeteg túlóra miatti fáradtság, kimerültség. A mai rohanó világban mindenkinek szüksége van egy olyan mozgásformára, ami segít átvészelni a mindennapi stresszt és amiben sikereket érhet el. Mindig is szerettem volna valamit adni az embereknek, amivel hozzájárulok ahhoz, hogy jobban érezzék magukat testileg és lelkileg egyaránt.

Ha Te is egy olyan mozgásformát keresel, ami a tudatos edzés mellett segít megélni a test, a lélek és a szellem harmóniáját, próbáld ki a bodyART-ot! Szeretettel várlak akár kezdő, akár haladó vagy!

Most már lassan 5 éve tartok bodyART órákat. Tudásom elmélyítése és szélesítése érdekében elvégeztem a bodyARTschool Hungary bodyART Dynamic, deepWORK

és az IWI Preventív gerinc- és stretching képzését. Hosszú még az út előttem, de örülök, hogy végre olyasmivel foglalkozhatok, ami a szenvedélyem.