fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Csoportos hangfürdő

A szürke hétköznapok mókuskereke számos kihívás és kötelezettség elé állít Bennünket: a család, a munka és a barátok közötti egyensúlyozásban számos elvárásnak igyekszünk több-kevesebb sikerrel megfelelni, miközben magunkra alig, vagy épp egyáltalán nem marad időnk. Nem tudjuk kipihenni magunkat, elveszünk önmagunk számára, nem jut időnk töltekezni, így belső energiatartalékaink gyorsan kiürülnek. Az eredmény, hogy mind többen és többen panaszkodnak megmagyarázhatatlan feszültségre, stresszre, fásultságra, elalvási nehézségre.

A hangfürdő segít elérni azt a kívánt relaxációs állapotot, melynek hatására testünk ellazul, elménk lecsendesedik, ezáltal nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk, melynek segítségével újra tölthetjük energiaháztartásunkat, energiaraktárunkat.

A hangfürdő során az egyenként bevizsgált és védjeggyel ellátott terápiás tálak különböző méretű ütőkkel történő lágy megszólaltatásával, azok olyan harmonikus rezgéseket keltenek, melyek az egész testünkben sejtről-sejtre szétterjednek. Eljutnak a tudatalattinkba is, felszabadítva ezzel a tudattalan blokkokat, beindítva testünk öngyógyító folyamatait.

A rezgések hatására bizonyítottan csökken a vérnyomás, lazulnak a merevebb izmok, enyhülnek esetleges fájdalmaink, vérkeringésünk fokozódik, javul az alvásminőségünk, légzésünk kiegyensúlyozottá, szabályossá válik. A rendszeres hangfürdőzés csökkenti a stresszhormonokat (pl.: a kortizol szintet), oldja a belső feszültséget, mentálisan frissebbé tesz, növeli a külső ingerek ingerküszöbét, támogatja a testtudatot, javítja a testérzékelést, nem utolsó sorban pedig emeli az egészségmutatókat, erősíti immunrendszerünket.

A 60 perces hangfürdő során jógamatracon fekszel, puha takaróval burkolva tested, ahol neked semmi más dolgod nincs, mint átadni magad a felhangokban gazdag csodáslatos hangoknak, hallgatni, érezni és élvezni azokat.

Ára: 4000 Ft/ fő ( óra előtt a recepción készpénzben tudod rendezni)

Bejelentkezés szükséges.


Ellenjavallatok:

daganatos megbetegedések

epilepszia, vagy az arra való hajlam

beépített szívritmus szabályozó (pacemaker) készülék

akut gyulladásos folyamatok a testben

műtét utáni 6 hét

láz, lázas állapotok

Információk

 Hetek száma1
 Mikor?