fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Csoportos hangfürdő

A szürke hétköznapok mókuskereke számos kihívás és kötelezettség elé állít Bennünket: a család, a munka és a barátok közötti egyensúlyozásban számos elvárásnak igyekszünk több-kevesebb sikerrel megfelelni, miközben magunkra alig, vagy épp egyáltalán nem marad időnk. Nem tudjuk kipihenni magunkat, elveszünk önmagunk számára, nem jut időnk töltekezni, így belső energiatartalékainkgyorsan kiürülnek. Az eredmény, hogy mind többen és többen panaszkodnak megmagyarázhatatlan feszültségre, stresszre, fásultságra, elalvási nehézségre.

A hangfürdő segít elérni azt a kívánt relaxációs állapotot, melynek hatására testünk ellazul, elménk lecsendesedik, ezáltal nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk, melynek segítségével újra tölthetjük energiaháztartásunkat, energiaraktárunkat.

A Csoportos hangfürdő során az egyenként bevizsgált és védjeggyel ellátott Peter Hess® terápiás tálak különböző méretű filc ütőkkel történő lágy megszólaltatásával, azok olyan harmonikus rezgéseket keltenek, melyek az egész testünkben sejtről-sejtre szétterjednek. Eljutnak a tudatalattinkba is, felszabadítva ezzel a tudattalan blokkokat, beindítva testünk öngyógyító folyamatait.

Ha Neked is nehezedre esik a kikapcsolódás, de érzed, hogy szükséged lenne , igazi ellazulásra és töltődésre vágysz, de nem tudod hogyan kezdj neki, akkor csatlakozz Te is a hangutazáshoz, ami a relaxáció egyik legegyszerűbb és legkönnyebben elérhető formáját nyújtja mindenki számára.

Az esemény minden 14. életévét betöltött szervezet számára ajánlott, de különösen azoknak, akik stresszt, szorongást, általános túlterheltséget, gyakori fejfájást, álmatlanságot, emésztési gondokat, krónikus fájdalmat, melankóliát tapasztalnak.

A rendszeres hangfürdőzés csökkenti a stresszhormonokat (pl.: a kortizol szintet), oldja a belső feszültséget, mentálisan frissebbé tesz, növeli a külső ingerek ingerküszöbét, támogatja a testtudatot, javítja a testérzékelést, nem utolsó sorban pedig emeli az egészségmutatókat, erősíti immunrendszerünket.

A 60 perces hangrelaxáció során előre elhelyezett jógamatracon fekszel, ahol neked semmi más dolgod nincs, mint átadni magad a felhangokban gazdag csodálatos hangoknak, hallgatni, érezni és élvezni azokat.

Korlátozott számú párna, pléd és hengerpárna rendelkezésetekre áll majd kényelmetek fokozása érdekében, de, ha biztosra szeretnél menni, vagy, ha úgy érzed megszokott dolgaiddal, kiegészítőiddel (saját párna, extra pléd, etc.) komfortosabban érzed magad, akkor nyugodtan hozd magaddal.

FONTOS: A Csoportos hangfürdő az emeleten található Nagyteremben kerül megrendezésre, amely – kényelmesen – 14 fő befogadására alkalmas. A korlátozott létszám miatt kérjük, hogy alapos megfontolás mellett dönts a jelentkezésről, ill. amennyiben mégsem tudsz részt venni, időben – legkésőbb 4 órával az esemény megkezdése előtt –töröld Foglalásod, ezzel lehetőséget adva a várakozóknak a részvételre (amennyiben nem törlöd időben Foglalásod, vagy lemondásod elmulasztod, úgy az fizetési kötelezettséggel jár. Az eseményre történő jelentkezéseddel elfogadod a Jóga etikett ide vonatkozó részleteit: https://barkan.hu/joga-etikett/).

Ellenjavallatok:

várandósság első 12 hete
daganatos megbetegedések
epilepszia, vagy az arra való hajlam
beépített szívritmus szabályozó (pacemaker) készülék
akut gyulladásos folyamatok a testben
műtét utáni 6 hét
láz, lázas állapotok

Fém protézis, implantátumok, műtéti hegek, törések, epekő, vesekő esetén tájékoztasd a hangmasszőrt a hangfürdő megkezdése előtt.

Hozzájárulás: 6.000 Ft/fő (melyet a hangfürdő megkezdése előtt a recepción készpénzben tudsz rendezni)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Információk

 Hetek száma1
 Mikor?