fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Rezgésszint emelő hangfürdő ( Aerial terem, bérlet nem érvényes)

Ezen a Rezgésszintemelő hangfürdőn a résztvevőkmegpihenhetnek, és újra kapcsolatba léphetnek testükkel, elméjükkel és lelkükkel. A vendégek maximális kényelmére, élvezetére és egészségük védelmére törekedve limitált létszámmal (4 fő) kerül megrendezésre.

A hangfürdő és ezzel együtt a hangterápia egy olyan ősi technika, amelyet fizikai-, érzelmi- és lelki világunk újra szabályozására használhatunk. Ez a módszer a „Nada brahma”– a világ hang, a világ rezgés elvén alapul. Az univerzumban minden vibráló energia – a legnagyobb hegytől a legkisebb fűszálig, sőt mi magunk emberek is, testünk minden egyes sejtjéig. A hangtálak hangja megérinti legbensőbb lelkünket, és visszahangol minket a természet frekvenciáira, így vezetve le a bennünk lévő feszültséget.

Ez a Rezgésszintemelő hangfürdő segít helyrebillenteni belső harmóniánkat és egyensúlyunkat szervezetünk biológiai ritmusaiban és folyamataiban, és helyreállítja endokrin rendszerünk megfelelő működését, ezáltal olyan erős gyógyító hormonokat felszabadítva testünkben, mint az endorfinok és a szerotoninok, amelyek mozgósítják öngyógyító erőinket és aktiválják kreatív energiáinkat, így varázsolva bennünket egészségessé és vitálissá.

A hangfürdő ugyanúgy a Barkan jógastúdióban, de a megszokott helyiségtől eltérően az Aerial teremben (a csigalépcső mellett található, vagyis nem kell felmenni az emeletre) kerül megrendezésre, aminek kiváló akusztikája biztosítja a varázslatos hangélményt.

A 60 perces hangfürdőn túl további 30 percet (igény szerint akár többet is) tölthetünk együtt, beszélgetve a hangtálakról, a Peter Hess® hangmasszázs módszerről, a hangfürdőn megélt képekről, élményekről és megannyi más dologról, amely aktuálisan foglalkoztat Bennünket. A résztvevők komfortértezét mindezeken felül fej-, hengerpárnával és pokrócokkal fokozzuk tovább.

FONTOS: Az erősen korlátozott létszám (4 fő) miatt kérjük, hogy alapos megfontolás mellett dönts a jelentkezésről, ill. amennyiben mégsem tudsz részt venni, időben – legkésőbb 4 órával az esemény megkezdése előtt –töröld Foglalásod, ezzel lehetőséget adva a várakozóknak a részvételre (amennyiben nem törlöd időben Foglalásod, vagy lemondásod elmulasztod, úgy az fizetési kötelezettséggel jár. Az eseményre történő jelentkezéseddel elfogadod a Jóga etikett ide vonatkozó részleteit: https://barkan.hu/joga-etikett/).

A felhangokban gazdag hangok és rezgések fizikai hatása a testünkre:

1. mély relaxáció és izomregeneráció
2. izmok, ízületek, derék, fejfájás, migrén, emésztőrendszer, csont-, gerincsérülések-, váll-fájdalmak csillapítása, vérkeringés fokozása
3. jobb emésztés
4. sejtek, szövetek és szervek összehangoltabb működése
5. jobb energiaáramlás
6. méreganyagok eltávolítása a szervezetből
7. immunrendszer erősítése

Mentális és érzelmi hatása:

1. ellazul az elme
2. javul a koncentráció
3. belső (meg)érzések erősödnek
4. élettel teli, energikusabb működés
5. enyhülnek a mentális/érzelmi feszültségek, elakadások
6. erősödik az önbizalom
7. nő a kreativitás

Lelki hatása:

1. pozitív önérzet
2. kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életérzés
3. boldogság megélése
4. energiaközpontok (csakrák) tisztítása
5. egy magasabb frekvencia éri el legbensőbb esszenciánkat, ami növeli energia-, és rezgésszintünket

Ellenjavallatok:

– daganatos megbetegedések

– várandósság első 12 hete

– epilepszia, vagy az arra való hajlam

– beépített szívritmus szabályozó (pacemaker) készülék

– akut gyulladásos folyamatok a testben

– műtétet követő 6 hét

– láz, lázas állapotok

Fém protézis, implantátumok, műtéti hegek, törések, epekő, vesekő esetén tájékoztasd a hangmasszőrt a hangfürdő megkezdése előtt.

Hozzájárulás: 6.500,- Ft/fő (melyet a hangfürdő megkezdése előtt készpénzben tudsz rendezni)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Információk

 Hetek száma1
 Mikor?

Oktató