fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Női immunerősítő tanfolyam online

Kedves Lányok!
Hívunk Titeket, hogy tartsuk egymást ebben a nehéz, változásokkal teli időszakban is, hogy együtt dolgozhassunk önmagunkon és megerősítsük a női testi-lelki immunrendszerünket a jóga segítségével!

“A karantén időszaka egy felbukkanó betegség formájában hívta elő számomra a mindennapi erős figyelem formájában a témát. Maga a karantén, a vírus is erőteljesen igénybe veszi az immunrendszerünket, mind a testi, mind a lelki immunrendszerünket. Minél erősebb az immunrendszer, annál jobban reagálunk a minket ért kihívásokra. 5 alkalommal járjuk körbe a témát.” Timi

Az órák egymásra épülnek, és mindig az óra eleji rövid bevezető beszélgetésnek megfelelően jógázunk, gyakorlunk, hisz a jóga tapasztalati út, és a legfontosabb ezen az úton a rendszeres gyakorlásunk. Kezdőknek és már gyakorlottabb jógásoknak is ajánlom, hiszen a fejlődés mindig egyéni, és mindenki a saját testi-lelki-mentális állapotának megfelelően tud tanulni belőle.

Minden óra után rövid írásos összefoglalót küldünk a tanultakról a résztvevőknek, ami segíti az otthoni gyakorlást, elmélyülést.

A kezdés június 8. 18.00 az online zárt csoportban.

Bejelentkezés a honlapon: www.barkan.hu, vagy messengeren Sziládi Orsinál

Az 5 alkalmas tanfolyam ára 10000 Ft, ezzel tudod támogatni a Stúdiót és az oktatót is, hogy megmaradhasson a stúdió, az oktató s legyen hova visszamenni, ha már ennek az időszaknak vége.

Remélem találkozunk!
Sok szeretettel várunk!
Barkan csapat
Demmel Timi
Nalíni női jóga oktató

Információk

 Hetek száma1
 Mikor?

Oktató