fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Kismama jóga nidrá hangfürdővel

Időpont: 2022. január 23. 10:00-11:00

A jóga nidrát mély alvásnak is szokták nevezni, annyira pihentetőleg és feltöltőleg hat a testre. A kismama jóga nidrá segíti oldani a testi és lelki feszültségeket, miközben egy csodálatos és mély kapcsolódás jön létre a magzattal. Pozitívan hat a memória és a vitalitás megőrzésére, és elősegíti a pihentető alvást is.
Álljon itt Swami Satyananda Saraswati megfogalmazása a jóga nidráról: “A jóga nidrá a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulás elősegítésének egy szisztematikus módszere. Gyakran nevezik pszichikus alvásnak vagy belső éberséggel történő mélyrelaxációnak. Az alvás és az ébrenlét közötti ezen küszöb állapotban a tudatalatti és a tudattalan dimenziókkal spontán módon jön létre kapcsolat.”
Számtalan tanulmány bizonyítja, hogy az édesanya és gyermeke közti első kapcsolat alapvető fontosságú az ember egészséges személyiségfejlődéséhez. A jógagyakorlatok alatt használt Peter Hess® terápiás hangtálak csodálatos gazdagodást jelenthetnek a leendő édesanyának és a születendő gyermeknek is, hiszen felhangokban gazdag hangjuk támogatja egymásra hangolódásukat, arra ösztönözheti mindkettőjüket, hogy egy még bensőségesebb kapcsolatot alakítsanak ki egymással és erősítsék kötődésüket. A tálak lenyűgöző hangját hallgatva baba és mama együtt pihenhetnek, közösen megnyugvásra találhatnak.
Mivel készülünk Számodra ebben az egy órában:
– ráhagolódás a hangtálak kísérő hangjaival
– rövid átmozgató gyakorlatsor
– mély légzés
– jóga nidrá hangfürdővel kísérve
– A részvételhez nincs szükség jógás tapasztalatra!
– 12.-40. hétig javasolt
A gyakorlást vezeti: Demmel Tímea. kismama jógaoktató és Sulyok Brigitta, hangmasszőr specialista
Részvételi díj: 4000 Ft
Címünk: Budaörs, Szabadság út 86.
Bejelentkezés szükséges: https://barkan.hu/nagyterem/ (január 17-től)
Várunk szeretettel!

Információk

 Hetek száma1
 Mikor?