fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Hangtálakkal kísért slow flow

Ezen a kellemes hangulatú órán egy lágy mozgásokra épülő gyakorlásra számíthatsz, amit a Peter Hess® hangmasszázs dallamai tesznek még különlegesebbé.

A jógában is a test, a lélek és a szellem harmóniába hozása, a pihenés a cél. A hangtálak éppen ezért ideális kiegészítői a hagyományos jógagyakorlatoknak. Használatukkal könnyebbé válik az ellazulás, így a résztvevők jobban elmélyülhetnek a gyakorlatba. A hangok támogatják a nyújtást és a hosszabb testtartást. A hangrezgések a relaxációs és légzőgyakorlatok csodálatos támaszai is egyben. A hangtálak a felhangokban gazdag hangokon és rezgéseken keresztül oldják a fizikai feszültséget, csillapítják a félelmeket, csökkentik a stresszt és erősítik a testtudatot. A hangtálak garantáltan felejthetetlenné teszik a jógagyakorlást.

Az óra első felében, rövid ráhangolódás után, egy áramló slow-flow gyakorlással mozgatjuk át a teljes testet. Az órán kerülni fogjuk az intenzív ászanákat, hangsúlyosabbak lesznek a földközeli gyakorlatok, hogy legyen alkalmad elmélyülni a légzés és mozgás összehangolásában, a befelé figyelésben. Mindeközben a hangtálak gyengéd aláfestése támogatja meg a test és elme elcsendesedését. Az óra utolsó harmadában hangfürdővel egybekötött relaxációval zárjuk a gyakorlást.

Egy gyógyító, stresszoldó élmény vár rád, ahol a hangtálak által keltett rezgések ellazítanak, és segítenek kioldani a felgyülemlett feszültségeket.

Gyere, és másfél órára hagyd magad mögött a mindennapok pörgését, engedj meg magadnak egy csöppnyi lelassulást!

A workshop díja: 3600 Ft

Bejelentkezés szükséges: https://barkan.hu/nagyterem/
( Egy héttel az óra előtt. )

Ellenjavallatok:

– epilepszia, vagy az arra való hajlam

– beépített szívritmus szabályozó készülék

– acut gyulladásos folyamatok a testben

– műtét utáni 6 hét – láz, lázas állapotok

– epekő, vesekő

Fém protézis, műtéti hegek, törések esetén kérlek az óra előtt tájékoztasd a hangmasszőrt.

Namaste!

Információk

 Hetek száma1
 Mikor?

Oktató