fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Hangtálakkal kísért stresszoldó jóga

Következő időpont: 2022. Január 14. 19:00-20:30

Stresszoldó jóga workshop, ha Te is kiszabadulnál kicsit a mindennapok taposómalmából…

A hétköznapi tevékenységeink során rengeteg stresszhatásnak vagyunk kitéve: a rohanó életmód, határidők, kialvatlanság miatti feszültségek mind-mind lenyomatot hagynak a testünkben és elménkben. Érdemes ezeket a felgyülemlett hatásokat időről időre kezelni. Ehhez szeretnénk Nektek segítséget nyújtani ezzel a stresszoldó gyakorlással, amit a Peter Hess® terápiás énekes táljainak dallamai tesznek még rendkívülibbé.
A jógában is a test, a lélek és a szellem harmóniába hozása, a pihenés a cél. Az énekes tálak éppen ezért ideális kiegészítői a hagyományos jógagyakorlatoknak. Használatukkal könnyebbé válik az ellazulás, segítenek elcsendesíteni cikázó gondolatainkat, támogatják a befelé figyelést, így a résztvevők jobban elmélyülhetnek a gyakorlatokban. A felhangokban gazdag hangok támogatják a nyújtást és a hosszabb testtartást. A tálak nyújtotta rezgések a relaxációs és légzőgyakorlatok csodálatos támaszai is egyben. Az énekes tálak finom hangjai és rezgései oldják a fizikai feszültséget, csillapítják félelmeinket, csökkentik a stresszt, erősítik a testérzékelést és a testtudatot, helyreállítják testünk diszharmóniáit. Az énekes tálak garantáltan felejthetetlenné teszik a jógagyakorlatokat.
Az óra első felében átmozgatjuk a teljes testet, különös tekintettel a főbb stresszpontokra: nyak, váll, medence területe. Mindeközben az énekes tálak gyengéd aláfestő zenéje támogatja a test, a lélek és az elme elcsendesedését. A fizikai felkészítés után légzőgyakorlattal támogatjuk meg az ellazulást, az óra utolsó harmadában pedig hangfürdővel egybekötött relaxációval zárjuk a gyakorlást.
Egy gyógyító, stresszoldó élmény vár Rád, ahol az énekes tálak által keltett rezgések és a hangzásuk ellazítanak, melyek segítségével relaxált állapotba kerülünk, így kioldva a bennünk esetlegesen felgyülemlett feszültséget.
Gyere, és másfél órára hagyd magad mögött a mindennapok pörgését, engedj meg magadnak egy csöppnyi lelassulást!
A gyakorlatok erőssége változó, de az órán való részvételhez nem szükséges, hogy legyen jóga alapismereted, hiszen kezdőknek is alkalmas gyakorlást biztosít.
A workshop díja: 3600 Ft

Bejelentkezés szükséges: https://barkan.hu/nagyterem/ ( január 8-tól tudtok jelentkezni)

Ellenjavallatok:
– várandósság első és utolsó harmada
– epilepszia, vagy az arra való hajlam
– beépített szívritmus szabályozó készülék
– acut gyulladásos folyamatok a testben
– műtét utáni 6 hét
– láz, lázas állapotok

Fém protézis, műtéti hegek, törések, epekő, vesekő esetén kérlek az óra előtt tájékoztasd a hangmasszőrt.
Namaste!

Információk

 Hetek száma1
 Mikor?
 19:00 - 20:30