fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Hangtálakkal kísért csípőnyitó jóga

Csípőnyitó jógaworkshop nőknek és férfiaknak egyaránt a feszültség oldására és a lelki egyensúly visszaállítására, amit a Peter Hess® terápiás énekes táljainak dallamai tesznek még rendkívülibbé…

Csípőnk, testünk középpontja. Innen indul lefelé lábunk, hely és helyzetváltoztatásra alkalmas testrészünk, és ugyancsak innen indul felfelé gerincünk, megtartó oszlopunk. Éppen emiatt, amikor a csípőnkkel foglalkozunk, a teljes testünkre hatunk. A gyakorlás segítségével fizikai szinten oldódik a hátfájdalom, erősödik a tartás, javul a láb vérkeringése, ezáltal a járás könnyebbé válik. A csípő területén raktározott stressz kivezetésével, az izommerevség lazításával oldjuk érzelmi blokkjainkat, elengedjük félelmeinket, szorongásainkat, aminek következtében felszabadultabbá válunk.
A Peter Hess® énekes tálak ideális kiegészítői a jógagyakorlatoknak, hiszen a jógában is a test, a lélek és a szellem harmóniába hozása, a pihenés a cél. A terápiás tálak használatával könnyebbé válik az ellazulás, segítik elcsendesíteni cikázó gondolatainkat, támogatják a befelé figyelést, így a résztvevők jobban elmélyülhetnek a gyakorlatokban. A felhangokban gazdag hangok támogatják a nyújtást és a hosszabb testtartást. A tálak nyújtotta rezgések a relaxációs és légzőgyakorlatok csodálatos támaszai is egyben. Az énekes tálak lágy hangjai és rezgései tovább oldják a fizikai feszültséget, aminek folytán oldódnak lelki blokkjaink, így indítva be testünk öngyógyító erőit. A hangtálak hangja továbbá csökkenti a bennünk felgyülemlett stresszt, helyreállítja testünk diszharmóniáit, erősíti testérzékelésünket és fokozza testtudatunkat. Az énekes tálak garantáltan felejthetetlenné teszik a jógagyakorlatokat.
Az óra első felében, rövid ráhangolódás után, csípőnyitő gyakorlatsorral mozgatjuk át testünket, miközben a terápiás tálak gyengéd aláfestő zenéje támogatja testünk, lelkünk és elménk elcsendesedését. Az óra utolsó harmadában pedig hangfürdővel egybekötött relaxációval zárjuk a gyakorlást.
Egy gyógyító, stresszoldó élmény vár Rád, ahol az énekes tálak által keltett rezgések és hangzásuk ellazítanak, melyek segítségével meditatív állapotba kerülünk, így kioldva a bennünk esetlegesen felgyülemlett feszültséget.

Ellenjavallatok:
– várandósság első és utolsó harmada
– epilepszia, vagy az arra való hajlam
– beépített szívritmus szabályozó készülék
– akut gyulladásos folyamatok a testben
– műtét utáni 6 hét
– láz, lázas állapotok

Fém protézis, műtéti hegek, törések, epekő, vesekő esetén kérlek az óra előtt tájékoztasd a hangmasszőrt.

A gyakorlatok erőssége változó, de az órán való részvételhez nem szükséges, hogy legyen jóga alapismereted, hiszen kezdőknek is alkalmas gyakorlást biztosít.
Gyere, és másfél órára hagyd magad mögött a mindennapok pörgését, engedj meg magadnak egy csöppnyi lelassulást!

A workshop díja: 3600 Ft
Bejelentkezés szükséges: https://barkan.hu/nagyterem/

Namaste!

Információk

 Hetek száma1
 Mikor?
 19:00 - 20:30