fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Érzemelfestés

“Nem tudtam elmondani. Pedig már nagyon szorított. Ha bennmarad, megbetegít. Nagyon. Ezt tudtam. Éreztem, hogy muszáj kiengedjem. De mit, ha magam sem tudom, olyan mélyen van? Hogyan? Nem tudtam. Amit tudtam, hogy tennem kell valamit. Tisztulni, oldódni szeretnék. Eszembe jutott a gyertyameditáció. Az mindig segít. Leültem. Gyújtottam egy gyertyát. Segítséget kértem a helyzetben a belső Segítőimtől. Betettem egy kellemes, meditatív zenét. Csak a légzésemre figyeltem. A kilégzésre és a belégzésre. Az elengedésben segített a gyertya fényének nézése. Hosszasan néztem a gyertyalángot, ami táncolt, növekedett, csökkent, megállt, szinte eltűnt, majd égetett, könnyeztetett, elmosódott, s akkor megjelent egy kép. Mélyről jött, s éreztem ösztönösen, hogy mit kell tennem. Segítséget kaptam. Elővettem a lapokat, ecseteket, festékeket, s csak hagytam kiáramolni ezeket a képeket a tudatalattim mélyéről. S csak jöttek, egyik lap a másik után, színek, formák, alakzatok, s megjelentek szavak is. S nem állt meg a folyamat. Sőt! Ahogy megjelentek belső képeim, harcaim, nehézségeim, betegségeim, gátjaim, segítőim, érzelmeim is utat találtak maguknak kifelé. Könnyeim belemosódtak a képekbe, s részei lettek. Kezem magától, szinte öntudatlanul, folyamatosan áramlott. Nem volt megállás. Csak áramlás, pihenés, áramlás, csodás ritmusa lett a folyamatnak. Néha megjelent egy hang: „hiszen te nem is tudsz festeni…”. De az áramlás azt mondta: „Dehogynem. Hiszen éppen festesz.” A folyamat órákig tartott. A képek szép lassan betöltötték a szobát. Kellemes fáradtság és elégedettség, megkönnyebbülés vett rajtam erőt. A gyertya leégett. Körbenéztem. Micsoda kirándulást tettem a tudatalattimban. Már voltak szavaim is. Köszönetet mondtam. Mély hálát éreztem. S beleoldódtam a folyamatba kioldva a szabadfestés által az elmondhatatlant.”
Ezt, amit kaptam, most már szeretném tovább adni. Neked. Ha elfogadsz segítődnek, várlak szeretettel a következő szabad festésen, amelynek témája a Nőiség sérüléseinek oldása.
Mire van szükséged: nyitottságra, megengedésre. Egy váltó ruhára, amit nem bánsz, ha esetleg festékes lesz. Nincs szükség sem a meditációban, sem a festésben való jártasságra.
Minden mást biztosítok: ecset, festék, lap, stb.
Mit csinálunk: hangolódunk, beszélgetünk, meditálunk, festünk.
Időpont: 2020.10.03. 14 órai kezdet. A foglalkozás kb. 3 órás
Bejelentkezés szükséges: [email protected]
Helyszín: Barkan Budaörs Jógastúdió (Budaörs, Szabadság út 86.)
Részvételi díj: 12.500 Ft (előleg : 5000 Ft)
Foglalkozást tartja: Demmel Tímea

Átutalásos fizetésre is van lehetőséged:
Sziládi Orsolya EV., 2040 Budaörs, Szabadság út 86. Raiffeisen Bank: 12020407-01672464-00100007
vagy a stúdió recepcióján. 🙂

Várunk szeretettel!
Barkan Csapat

Információk

 Hetek száma1
 Open: 2020-10-03
 Mikor?
 14:00 - 17:00