fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Csakra harmonizáló jóga és relaxáció

A 90 perces csakra harmonizáló jógaóra első felében légzőgyakorlat, üdvözlet sorozat és csakráknak megfelelő ászanák végzésével felkészítjük a testet, az elmét és a lelket az óra végi hosszabb lélegzetű csakra harmonizáló relaxációra.
Az óra elején végzett csakrákra hangolt gyakorlatsor segítségével lecsendesítjük az elmét, így később megpihenve, nyugalomban éljük át a csakraharmonizáló relaxáció hatásait. A jógaóra második felében a relaxáció segítségével, mentálisan elmélyülve, de a tudatunk erejét használva harmonizáljuk a csakrákat.
A negatív gondolatok, érzelmek és helytelen életmód beszennyezik az energiapályákat ezáltal felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését, amely beindíthat egy önkárosító folyamatot a fizikai testben. Minden csakrának önálló rezgése, szimbóluma és színe van. Akár ezen képek vizualizálásával lehetőségünk nyílik arra, hogy működésüket harmonizáljuk, hogy a testünkben-lelkünkben szunnyadó érzelmi és mentális blokkok oldása beinduljon valamint, hogy szerveink és testrészeink állapotában is kedvező változások induljanak be.
A csakra harmonizáló relaxáció nagyon kellemes és rendkívül hatékony eszköze annak, hogy megtapasztaljuk a bennünk rejlő kiegyensúlyozott állapotot és energia rendszerünket harmonizáljuk.
Az óra alatt kellemes illattal, lágy zenével, a relaxáció során pedig még hangtál segítségül hívásával támogatjuk a belső elmélyülés állapotát.
Hogy mit adhat számunkra a csakra harmonizáló jóga óra?
elősegítheti a szervezet helyes energiaáramlását
beindíthatja a szervezet belső öngyógyító folyamatait
lenyugtathatja az elmét
egyensúlyt teremhet és békét hozhat
feltölt és regenerál
Foglalkozást tartja: Lakatos Gabriella
Bérlettel, egy alkalmas jeggyel és AYCM kártyábal is látogatható.
Bejelentkezés szükséges!
Szép napot!
Barkan csapat

Információk

 Hetek száma1
 Mikor?