fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

BodyART

„Amikor az erő a tudatossággal találkozik”

Napjainkban egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük, újra éli annak funkcionalitását.

A bodyART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, ezekhez egy speciális légzés technikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.

A bodyART® a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája. Sikere abban rejlik, hogy az említett mozgásrendszer alkalmazása egy teljes és összetett edzést nyújt, amely hatékonyan hozza formába a testet.

A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak az ízületekre, valamint a rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmokra. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet a speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, erő – és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság, olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

Órarend

  Kezdés Befejezés Oktató Address
szerda 11:00 12:00 Gárdosi Kriszti nagyterem
péntek 07:30 08:30 Gárdosi Kriszti kisterem
szerda
11:00 - 12:00 - Okt.: Gárdosi Kriszti - at nagyterem
péntek
07:30 - 08:30 - Okt.: Gárdosi Kriszti - at kisterem

Kérjük, oszd meg velünk véleményed

Információk

 Hetek száma20
 Mikor?
sze pén