fbpx

Részletek az óráról

Sokféle jógatípust megtalálsz nálunk...

Babás jóga-Bejelentkezés szükséges

A babás jóga szintén a Birthlight módszer része. Segít a szülés utáni regenerációban, a fizikai és mentális kondíció visszaszerzésében, valamint segíti a baba fejlődését, mozgásérzékelését és az idegrendszerének, értelmi képességeinek a fejlődését.
A szülés után elkezdett babás jóga részben tovább növeli a kismama jóga alatt megszerzett bensőséges kapcsolatot anya és gyermeke között. Részben viszont mindkettejüknek fizikai és mentális tréning is.
A babás jóga tehát részben főként a baba passzív, majd aktív gyakorlatozásából, részben a mama testgyakorlataiból, légzőgyakorlataiból és relaxációs gyakorlataiból áll. Itt, a kismama jógával ellentétben már nincsenek a gyakorlatok a mamák számára átdolgozva, hiszen már végezhetik a klasszikus jóga ászanákat. Ezáltal hamar erősekké, hajlékonyakká, vidámmá válnak.
Természetes, hogy ha a babás jóga a mama számára egyfajta hatékony regeneráció, akkor itt sem maradhat el a medencealapi izmok tornája, amivel visszaszerezhető a gáti rész vitalitása és megelőzhetők a különféle kismedencei betegségek.
Ajánlott 3 hónapos kortól 2 éves korig.
Az órára bejelentkezés szükséges. Kérünk titeket, hogy részvételi szándékototkat legkésőbb csütörtök 9 óráig jelezzétek az alábbi elérhetőségek egyikén:, Demmel Timi. Email : [email protected], vagy telefonon 06307177885. Köszönjük, hogy segíted az óra zavartalan működéset! 😊
Várunk szeretettel: Barkan csapat

Órarend

  Kezdés Befejezés Oktató Address
csütörtök 11:00 12:15 Demmel Tímea kisterem
csütörtök
11:00 - 12:15 - Okt.: Demmel Tímea - at kisterem

There are 4 comments on this post

 1. Adel Ponekker

  Sziasztok, Baba Mama jóga lehetőség nincs most esetleg ? Nagyon köszönöm!

  1. Barkan

   Szia! Csütörtök 11-kor van babás jóga, bejelentkezés szükséges: 06707177885

 2. Voltig Judit

  Kedves Tímea, babás jógára mikor lehet menni? órarendben nem látom a lehetőséget.
  Köszönöm!

  1. Barkan

   Szia! Csütörtök 11-kor van babás jóga, bejelentkezés szükséges: 06707177885

Kérjük, oszd meg velünk véleményed

Információk

 Hetek száma20
 Mikor?
csü