fbpx

Kezelések

Tibeti hangmasszázs

Bár nem mindig tulajdonítunk neki nagyobb jelentőséget, még is fontos szerepet tölt be életünkben a hang. Már magzati korban találkozunk vele, édesanyánk szívverése, amit elsőként érzékelünk, aztán később hozzátevődik a környezetünkben élők hangja, a zene, a tv, a rádió, a város zaja, stb.

Vallási rituálékban az ima, a mantrák éneklése, recitálása, a csengettyűk, harangok használata mind-mind nagy jelentőséggel bírnak. A hangtál terápia is egy egészen ősi eszköz testünk-lelkünk harmonizálására, mely a legtöbb kultúrában már évezredekkel ezelőtt megtalálható volt (tibeti, kínai, japán, egyiptomi, görög).

Maguk a tálak általában hét fém ötvözetéből készülnek, melyek egy-egy bolygót szimbolizálnak, és egy filccel bevont ütő segítségével szólaltatjuk meg őket.

Több szinten hatnak, a fizikai test számára elsőként és legkönnyebben az „énekük” érzékelhető, mely annyira kellemes, és megnyugtató, hogy egyből ellazítja a kezelt személyt. (Sokan el is alszanak a kezelés alatt!)

Második része a rezgés. Testünk 70%-a vízből áll, így képes a testre (egészen pontosan csakrákra, energia központokra) helyezett tál rezgése eljutni minden egyes sejtig, beindítva egy nagyfokú anyagcsere folyamatot, mely tisztítja nem csak a fizikai testet (ízületek, csontos üregek, nyirokrendszer, stb.), hanem az energetikai testet is. Az ütés hatására koncentrikus körökben kezd el áramlani a rezgés, ami végül a lábujjakon, és fejtetőn lép ki a testből. Blokkokat old, szabad utat enged a keringésnek, az energiaáramlásnak, és lelkünk, szívünk terének is. A mindig kifelé irányuló figyelmünket visszahúzza középre, saját belső lényünket érinti meg, szabadítja fel.

Mivel egy egészen békés, biztonságos világba viszi el a testet-lelket, így nagyszerűen alkalmazható például a következő problémáknál, állapotoknál:

–          szorongás

–          stressz

–          álmatlanság

–          hangulatingadozás

–          fáradékonyság, levertség

–          fejfájás

–          ízületi fájdalmak

–          menstruációs görcsök

–          várandósság idején (14. héttől)

–          vagy figyelemzavaros gyermekeknél.

 

 Hangtál kezelés ára: 7000 Ft

Fehérváry Zita

06306237733

[email protected]

Amire érdemes figyelnetek:

– ez egy egyéni kezelés, így párban sajnos nem működik (egymás után jöhettek),

– kb. 1 órát számoljatok rá (személyenként),

– valamilyen könnyű pamutruhát hozzatok magatokkal (mintha csak jógázni jönnétek:)),

– fémeket mellőzzétek (ékszerek, piercing, merevítős melltartó, gombok, stb.).

Kérjük, oszd meg velünk véleményed